Dreamcatcher – Atelier de prins vise

De data asta Bounty Fair a avut workshop-uri și pentru adulți. Dacă data trecută am făcut eu ce am făcut și m-am băgat la un atelier pentru copilași, de data asta pasiunea mea pentru natură, mistic, spiritualitate, dar și curiozitatea m-au împins către atelierul de dreamcatchere.  Uite așa am ajuns să o cunoaștem pe Veronica de la Catch A Dream , care ne-a arătat cum să creăm propriul talisman protector care alungă coșmarurile.

Mai întâi povestea

Dreamcatcher-ul este un talisman protector poziționat deasupra patului cu propietatea magică de a strânge toate visele în acele pânze și noduri. Visele frumoase alunecă înapoi în somnul nostru, pe când coșmarurile sunt prinse. Razele răsăritului spulberă coșmarurile din nodurile dreamcatcherului și rămâne cuminte până la următorul somn.

Despre Catch A Dream

Toate talismanele create din cadru de salcie sunt realizate pe comandă și sunt prietenoase cu natura. Cerculețe din mlădițe de salcie uscată, cu tips and tricks știute doar de Veronica, cu pene și fulgi selecționate din curtea bunicii, cu ațe colorate și mărgele din lemn, plus multă migală și dragoste – fac cadoul perfect.

Fiecare element are însemnătatea lui, iată ce ne spune Catch A Dream despre ele:

  • Cerul de lemn – serveşte în primul rând drept cadru pentru plasă, însă unii sunt de părere că semnifică cercul vieţii; pentru construcţia dreamcatcherulu se foloseşte şi cadru în formă de lacrimă;
  • Plasa – în mod tradiţional este împletită după modelul plasei de păianjen şi are scopul de a prinde visele rele, astfel încât doar visele bune să treacă, iar cele rele să dispară odată cu apariţia primelor raze de soare;
  • Penele – ele oferă o „scară” moale pentru ca visele bune să alunece în jos și ușor să intre în mintea visătorului;
  • Mărgelele – o singură mărgea reprezintă păianjenul care a creat plasa, mai multe mărgele suspendate semnifică visele bune ce se scurg către visător, iar mărgelele împrăştiate pe plasă, visele rele captate.

Workshop-ul de la Bounty Fair

Am apucat să învăț cum se întorc buclele și cum se încurcă ața dacă nu ești atent. Am învățat că tot ce e făcut de tine e mult mai prețios. Dar am mai aflat că dacă vrei ceva special să apelezi la specialiști. Verdisme a lucrat în echipă și a creat un dreamcatcher onest:

Însă nu se compară cu ce am găsit pe pagina Catch a Dream § ᴴᴬᴺᴰᴹᴬᴰᴱ

Pe Veronica o găsiți și mâine la atelier, la Bounty Fair – Casa Universitarilor din Dionisie Lupu 46, unde vă recomand cu drag să mergeți pentru o experiență inedită, iar dacă nu aveți cum, o puteți contacta pe pagina de facebook Catch A Dream pentru a vă convinge singuri de frumusețea talismanelor.

Always dream big and don’t be afraid of nightmares

#verdisme #catchadream #bountyfair #workshop

Reclame

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s